MobilGirot en digital betaltjänst för småföretagare
Ë
Tommy Andorff Tommy Andorff • maj 11, 2020

Det nya moderna sättet att ta betalt digitalt

Mobilgirot – det nya moderna och enkla sättet att ta betalt digitalt

Vår digitala betaltjänst är det nya, moderna och enkla sättet att ta betalt av dina kunder. Kontot är gratis och startas på några minuter. Det är det mest flexibla mobila och digitala systemet på marknaden med olika anpassade tjänster för ditt företag.

Det nya moderna sättet att ta betalt digitalt blogg

Mobilgirot är för alla företag men särskilt anpassat för dig som driver företag inom byggbranschen. Men betaltjänsten passar även andra branscher, föreningar och organisationer.

- Vi såg att den här marknaden saknade en modern och enkel lösning säger Stefan Thorberg, en av grundarna och VD för Mobilgirot/Trust Anchor Group. Samtidigt som vi vet att byggföretagens kunder blir allt mer digitala och gärna vill kunna välja på flera olika betalningssätt.

Att som förtag kunna ta betalt direkt av sin kund och att ha valfriheten att erbjuda kunden flera betalnings-alternativ blev därför grundidén för att utveckla digitala betaltjänsten MobilGirot.

Varför just för byggföretag? 
Företaget bakom MobilGirot, Trust Anchor Group, har samma huvudägare som Inspiration Company som har funnits sedan 1999. De är marknadsledare i Norden av lojalitets- och motivations-program. En del av Inspiration Company´s verksamhet är att hjälpa kända handelshus och grossister såsom exempelvis Optimera, DahlRexel (med Storel och Selga) m fl. med B2B-kundklubbar till deras företagskunder.

Här har vi precis den målgruppen som byggare, el-installatörer, VVS-montörer, plåtslagare, golvläggare, målare m fl som har precis det behovet som beskrevs ovan som grund-fundamentet för framtagningen av MobilGirot. Och vi vet därför att fakturering och att se till att få betalt är delar som den här målgruppen vill få hjälp med att effektivisera och kunna göra enklare och snabbare, avslutar Stefan Thorberg


Att som företag ansluta MobilGirot innebär, vill vi noga påpeka INGEN factoringtjänst, dvs du SÄLJER inte dina fakturor som andra betaltjänster på marknaden erbjuder. Men genom flexiblare betalalternativ kan du få snabbare betalt ändå.

Genom att använda Mobilgirot får ditt företag nu möjlighet att använda:

  • en snabbare och enklare digital betaltjänst
  • som gör att man snabbare får betalt
  • öka servicegraden och konkurrenskraften genom att erbjuda smidigare betallösning för slutkunden
  • erbjuda fler betalningsalternativ till slutkund (faktura, kort (virtuell kortterminal), swish och delbetalning
  • administrera enklare och smidigare med t ex RUT- och ROT-avdragsfunktion inbyggt

Läs mer på www.mobilgirot.com